Hoi!


Ik ben een vrouw van 27 jaar oud, een moeder, een geliefde en vast veeel meer.
Van mijn aard ben ik een zacht, kalm, creatief, en liefdevol persoon. Plus ook alle minder leuke dingen natuurlijk ;)
Mijn grote passies/fascinaties in het leven naast mijn gezin zijn, kleding maken, de natuur leren kennen, en onderzoeken hoe je het leven nou op een fijne manier kan doorlopen.
Daar komen de yoga en massages uit voort.
Ik geloof dan ook heel erg in de holistische blik, dat alles wat je doet samenhangt en alles dus een bepaald effect op jou gehele zijn heeft.(hoe je je voelt)
Bijvoorbeeld je voeding, tijd/zorg die je voor jezelf neemt, of je balans in alle dingen houdt, of je genoeg beweegt, een doel in het leven hebben, je hart/passies/behoeftes volgen, je energie doorlaten stromen, yin&yang, bewustzijn en je gedachten sturen, contact met geliefdes, aanraking, jezelf kunnen voelen, trauma's, vaste patronen ect.

Verder hou ik ervan om te lezen, series te kijken, met vrienden en familie te zijn, mensen bekijken, koffie drinken, fietsen, wandelen.
En houd ik minder van, me vervelen, klussen, drukte, bolognese chips enz. haha!


Ps. Ik heb zin om je te ontmoeten, bij de massage! Altijd interessant en leuk om jou, wie jij bent te ontmoeten.


Waarom doe ik massages ?
Massages geef ik vanuit mijn behoefte om mensen te willen helpen om fijn te kunnen leven! Ik vind het heel waardevol om de mensen te kunnen ontspannen en een beetje meer balans te kunnen brengen, in meestal een periode waarin dat hard nodig is.
Ik hoop erdoor een beetje mee te kunnen geven hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen, om jezelf te leren voelen, horen en lief hebben, zodat iedereen een fijn leven kan leiden vanuit trouw te zijn aan zichzelf. 
Ik denk dat dit voor iedereen namelijk zo fijn zou zijn! En dat wens ik iedereen toe en dat is ook iets wat ik graag zou willen delen, omdat ik het zelf ervaar hoe fijn en belangrijk dat is!


Waarom maak ik kleding ?
Het kleding maken is een passie die onverzadigbaar is! Ik vind het echt zalig om met stoffen, kralen, ideeën, en de naaimachine/hand dingen te creëren. Ik verf alle stoffen het liefste met blaadjes, bloemen en zaden die ik zelf verzamel in de natuur of gebruik hergebruikte stoffen. Dat vind ik zó mooi dat je samen met de natuur kleding kan maken en dat het niet schadelijk is voor de natuur.
Dat is dan ook iets wat ik heel erg graag over zou willen brengen aan mensen, hoe mooi en bijzonder de natuur is. Om mensen dichterbij de natuur terug te brengen én zich te beseffen hoe mooi zij zelf zijn van nature.

Eigenlijk in beide dingen wil ik graag de mensen terug brengen bij hun natuur, hunzelf en de letterlijke natuur.Liefs Maksiem